MicroData

 

MicroData-ligg-1024x203 IMG_5657Jag skulle även vilja presentera en av den viktigaste samarbetsparnern jag har i min racing, en partner som gjorde denna säsong och tävlingen på Mantorp möjlig. Välkomna MicroData!

”MicroData Skandinavien AB är ett IT-bolag som säljer, utvecklar och levereras tjänster inom eArkiv- och informationsförvaltning. Våra tjänster effektiviserar våra kunders verksamhet och förenklar deras vardag. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda helhetslösningar för hela informationsflödet. Detta gör vi tillsammans med marknadsledande strategiska partners inom olika områden. Vi erbjuder en lokalproducerad och kundanpassad molnlösning, där det är vi som driftar all datalagring i våra egna lokaler i Sverige. 

Gå från pärmar och ostrukturerad lagring på server eller fler olika system till att ha ett eller alla flöden strukturerat hos oss. Sluta vara personberoende för att hitta informationen.”
https://microdata.nu/sv/